Normale weergave

3D weergave

nl

AtraXion: Dedicated Wheels

AtraXion: Dedicated Wheels

AtraXion heeft het grootste gamma ‘Dedicated Wheels’ in de Benelux.  De ‘Dedicated Wheels’ van MAK, Hawke, Avus en GMP kunnen gemonteerd worden met de originele toebehoren en zijn ontworpen in de geest van het premium automerk. Het zijn vooral GEEN replica velgen! De meeste velgen hebben ook een TÜV en KBA certificaat. 


Bekijk onze dedicated velgen per merk:Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Isuzu, Jaguar, Jeep, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Volkswagen en Volvo.  Gemakkelijk op te zoeken via onze filter 'Dedicated velgen' als je zoekt per velgmaat.


Een greep uit ons aanbod:


Dedicated for BMW

><br></p><p>Eén van onze favorieten: de <a href=MAK Speciale voor BMW. Deze velg is bedoelt voor de voorwielen, de achterwielen hebben de MAK Speciale D, die breder  is. Je vindt hem onder dezelfde filter als de MAK Speciale. Het Italiaanse MAK Wheels staat voor kwaliteit, met 28 jaar ervaring in de velgensector en TÜV en KBA certificatie voor al haar velgen.

Dedicated for Land RoverVoor de Range Rover van Land Rover raden we de Hawke Harrier aan. Deze velg is ontwikkeld om een minimum aan gewicht en een maximum aan draagkracht te hebben. Hawke wheels & styling specialiseert zich vooral in velgen voor premium SUV merken. Dedicated for Mercedes-BenzDe Avus AC515 is volgens onze experts perfect voor de Mercedes-Benz. Avus Racing uit Italië is een mythe op het circuit en zet zijn verhaal verder met onder andere dedicated wheels. De Avus AC515 heeft een TÜV en KBA certificaat.Dedicated for Audi


Voor Audi kiezen we de GMP Ican, simpel en elegant. GMP Italia staat garant voor perfectie en gecertificeerde TÜV en KBA kwaliteit.Op AtraXion.com kan je met onze 3D simulator elke velg op jouw auto passen om de perfecte look te vinden. Nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer onze velgenexperts Marc en Véronique.

+32 870 80 94 - wheels@atraxion.com

Ander nieuws

Bekijk meer nieuws